Categories
Půjčka

Půjčka bez potvrzení příjmů

Potřebujete rychle nějaké peníze, například 5000 až 70 000 Kč? Express Cash vám může s tím pomoci! Můžete si je online říct z domova a někdo vám je přinese. Pokud máte neočekávanou účetní knihu nebo máte nějaké finanční problémy, Express Cash pomůže rychle a snadno. Můžete si ho půjčit a splácet až 20 měsíců, takže je to jednoduché a pohodlné. Skutečně se o vás zajímají a naslouchají tomu, co potřebujete, a pomohou vám!

Proč potřebujete rychlou půjčku?

Kdykoli mohou vzniknout náhlé události, které vyžadují větší částku. Naléhavé výdaje jako oprava vozu, platba za ošetření a další naléhavé domácí situace vyžadují rychlé finanční zdroje. Bude vám tedy nejčastěji potřebovat okamžitě peníze pro danou situaci a pokračování v normálním životě. To je místo, kde se objeví rychlé půjčky, například Express Cash.

Je důležité zaujmout odpovědný postoj k řešení půjček. Všichni investoři jsou velmi seriózní a odpovědný věřitel před vydáním půjčky vaši schopnost splácet vždy prověří, takže je důležité být opatrní, když půjčujete peníze od někoho bez prověření, protože to by mohlo mít negativní dopady v budoucnosti. Nehospodárné vydávání může mít negativní následky, jako je ztráta důležitého majetku, pokud nedokážete dluh splatit.

Možná budete potřebovat rychlé půjčky na:

  • nouzové opravy domu
  • Účty v nemocnicích
  • Opravy auta
  • Zaplacení dlužních úpisů
  • Úhradu náhlých a nevyhnutelných cestovních výdajů

Získejte rychlou půjčku bez doložení příjmu!

Dle platné legislativy v České republice, je nutné, aby banky a jiní klasický věřitelé při poskytnutí půjčky požadovali nejen prokázání příjmu, ale také, což je velice důležité, jestli si mohou být dlužníci schopni svůj dluh splácet. Co se týče bank, je legální, pokud doložíte platy z pracovního poměru, všechny druhy penzí, rodičovský příspěvek, příjem z podnikání a další typy pravidelně obdržovaných peněz. Tento typ je vyžadován v souvislosti se schopností dlužníka dávat s financemi také zodpovědně.

Co dělat, pokud nemáte důkaz vašich peněz z uvedených zdrojů a máte na tuto půjčku zájem? Zde vstupují do hry nebankovní organizace, jako je Express Cash. Kromě toho, že podle zákonů České republiky není dosažení půjčky možné bez důkazu příjmů, mohu opět jednou potvrdit, že tato nebankovní organizace legálně nabízí půjčky, aniž by podnikla seznamy důkazů příjmů žadatele. Zákonitě to dělají tam, kde se řídí literou zákona a poskytují zjednodušené půjčky na takovém základě, abyste mohli udělat jasný pohled na peněžní situaci žadatele. Tato situace vám poskytne možnost úvěru, peníze ze zdrojů vašich příjmů, i když jsou netradiční.

Různé nebankovní organizace věří, že poskytnou finanční řešení širšímu okruhu lidí. Poskytují možnosti pro tyto zákazníky v případech, kdy jsou neadekvátní pro kvalifikaci podle klasických bankovních pravidel. Můžete mít rychlou hotovostní půjčku z Express Cash bez ověření příjmů v mezích zákona.

Co je půjčka Express Cash?

Půjčka Express Cash od společnosti EC Financial Services, a.s. je rychlou a flexibilní volbou pro krátkodobé finanční potřeby nebo nečekané výdaje. Ať už potřebujete urgentně peníze na krizi nebo jen na dobu, dokud nedorazí peníze v platu, můžete rychle získat hotovost s touto půjčkou bez vysvětlování, na co ji potřebujete. Žádost o půjčku můžete jednoduše podat online nebo telefonicky a peníze doručí obchodní zástupce až k vám domů po její schválení. Sami si splátky můžete upravit dle vašich potřeb – můžete si půjčku prodloužit anebo restrukturalizovat.

Výhody:

  • Rychlý přístup k penězům: máte peníze v ruce do 15 minut od schválení;
  • Flexibilní výše úvěru: můžete půjčit si 5 000 Kč až 70 000 Kč v závislosti na situaci;
  • Pohodlné splácení: splátky můžete rozložit na více částí a zvolit si prodloužení nebo výpověď smlouvy pro případ problémů;
  • Žádná specifikace účelu: nemusíte specifikovat, nač chcete peníze utratit, což vám poskytuje soukromí a svobodu;

Nevýhody:

  • Vysoké úrokové sazby: RPSN může dosahovat až 5 628,84 %, takže půjčka může být drahou a zvýšit váš finanční stres, jestliže ji nesplácíte včas;
  • Další poplatky: náklady na prodloužení nebo upomínky jsou přítomny, a tak můžete doplácet na půjčku tolik, že se vyplatí mnohem déle;
  • Riziko dluhů: pokud jste dlužníci a nesplácíte včas, banky, incasoři, výběroví úředníci a uvedení dodavatelé služeb informace sdílejí, takže všeobecně to může oddálit;

Toto jsou požadavky a podmínky pro přijímání půjček Express Cash:

Parametry produktu ExpressCash půjčka
Typ úvěru Neúčelový
Refinancování Ne
Vyřízení úvěru 0 Kč
Správa úvěru 0 Kč
Povinný účet Ne
Min. částka úvěru 5,000 Kč
Max. částka úvěru 70,000 Kč
Min. doba splácení 14 měsíců
Max. doba splácení 20 měsíců
Mimořádná splátka Ne
RPSN CZK 5,000 ON
Splátka CZK 5,000 ON
RPSN CZK 50,000
Splátka CZK 50,000
RPSN CZK 100,000
Splátka CZK 100,000
RPSN CZK 300,000
Splátka CZK 300,000
Vyřízení online Ano
Další
Přeprodej

 

Standardní půjčky v české bance vs nestandardní půjčka od Express Cash

Jako občan ČR má člověk volbu mezi běžnou bankovní půjčkou nebo nepravidelnou nebankovní půjčkou přes Express Cash bez potvrzení o příjmu. V takovém případě by bylo ideální porovnat výhody, které tyto dvě možnosti nabízejí. Při půjčování v bance je zpravidla zapotřebí dostatečně podrobné doložení příjmu, například ze zaměstnání, důchodu či podnikání. Banky nastavily striktní pravidla, aby si člověk, který si půjčí, mohl její splacení dovolit. Ačkoli to poskytne jistotu a sníží úroky, někdy může být obtížné se kvalifikovat, pokud občan nemá tradiční příjem.

Na druhou stranu nebankovní půjčka od Express Cash nevyžaduje občana, aby měl příjem ze zaměstnání. Express Cash přijímá příjmy z rodičovské dovolené, invalidních důchodů a podnikání. Je to rychlé a snadné, dostanete peníze a nemusíte se starat o papírování a ověřování, což je ideální v případech nouze.

Express Cash při schvalování půjček zohledňuje několik typů příjmů. Patří sem:

  • Standardní zaměstnanecký příjem: Jedná se o základní plat/mzdu, kterou dostáváte od zaměstnavatele opakovaně;
  • Starobní důchod: Jedná se o příjem z penzijního připojištění;
  • Invalidní důchod: Zahrnuje finanční příspěvek, který dostáváte z důvodu svého postižení;
  • Rodičovský příspěvek: Jedná se o finanční dávky, které pobíráte na rodičovské nebo mateřské dovolené;
  • Příjmy z podnikání: Patří sem příjmy ze samostatné výdělečné činnosti nebo podnikatelské činnosti;
  • Ostatní pravidelné příjmy: Může se jednat o jiné pravidelné příjmy kromě výše uvedených, jako jsou příjmy z pronájmu nebo jakékoli jiné výhody;

Tyto možnosti jsou poměrně flexibilní a umožňují lidem, kteří nemají zdroje příjmu z tradičních prostředků, využít půjčku.

Výhody rychlých půjček bez potvrzení příjmu:

  • Rychlost: Peníze jsou vaše během několika minut;
  • Flexibilita: Jsou akceptovány téměř všechny typy příjmů, nejen zaměstnání;
  • Pohodlí: Není potřeba žádné zdlouhavé papírování nebo dokládání příjmů;

Je však třeba mít na paměti, že nebankovní půjčky mohou mít trochu zvýšenou úrokovou sazbu spolu s velmi přísnými sankcemi v případě pozdního splácení. Před uzavřením jakékoli smlouvy je velmi důležité porozumět podmínkám.

Rychlé půjčky – zvažte všechna rizika a potenciální výhody

Celý koncept rychlých půjček s sebou nese řadu pravděpodobných výhod, počínaje jejich rychlostí a pohodlím.

Například Express Cash vám má získat prostředky během několika minut, což je ideální pro takové neočekávané výdaje. Tyto půjčky jsou navíc velmi flexibilní a jejich poskytnutí od většiny nebankovních poskytovatelů půjček umožňuje kromě pravidelného platu i jiné zdroje příjmů.

Patří mezi ně důchody, rodičovská dovolená nebo jakákoli forma příjmu plynoucího z vlastnictví podniku, čímž se přístup k penězům usnadňuje více lidem, kteří nemusí proplouvat tradičními bankovními kritérii. Žádost je velmi jednoduchá: člověk je schopen podat žádost online nebo telefonicky, aniž by musel procházet mukami velkého množství papírování.

Rychlé půjčky s sebou ale nesou i velké riziko. Pravděpodobně nejviditelnější obavou je vysoká úroková sazba, která obvykle doprovází rychlé půjčky.

A skryté poplatky spolu s penále za pozdní platby mohou tuto malou půjčku proměnit ve velký dluh. Kromě toho existuje také riziko při výběru nespolehlivého věřitele. Někteří z nich nevyžadují ověření příjmu nebo úvěruschopnosti, u kterého se půjčka může změnit v predátorskou formu půjčky, která z dlouhodobého hlediska dále zhoršuje jejich finanční problémy.

Co je třeba zvážit při podpisu smlouvy o půjčce Express Cash

Za prvé, ujistěte se, že podnik splňuje všechny zákonné požadavky. S Express Cash můžete být uklidněni, protože kontroly v registru půjček a dokumentace vašich příjmů jsou prováděny tak, aby klient i poskytovatel byli v bezpečí.

Sankce jsou vysvětleny jasně – Express Cash neposkytuje represivní opatření v případě předčasného splacení, ale sankce jsou možné v závažných případech nesplácení, zvláště když se dlužník snaží vyhnout řešení situace. Ujistěte se, že čtete a rozumíte podmínkám půjčky; proces je jednoduchý a všechny podrobnosti najdete na webu společnosti. Pro odhad parametrů půjčky můžete použít online kalkulačku.

Express Cash nabízí flexibilní splátky, které mohou být 14, 17 nebo 20 měsíců. Pokud bude žádost schválena, peníze získáte do 24 hodin. Výše půjčky se pohybuje od 5 000 do 70 000 Kč, a můžete si vybrat částku podle svých potřeb.

To vám umožní udělat informované rozhodnutí o půjčení peněz od Express Cash.

Potřebné dokumenty k získání půjčky Express Cash

Dokumentace potřebná k získání půjčky Express Cash je jasná a snadno čitelná:

1) Ověření identity:

  • Občané ČR: Platným občanským průkazem;
  • Cizinci: Prokázáním platného trvalého pobytu nebo dlouhodobého pobytu na území ČR a současně občanským průkazem;

2) Doklad o příjmu

Zaměstnané osoby:

  • Potvrzení o vašem příjmu od zaměstnavatele;
  • Výplatní pásky nebo bankovní výpisy s platy za poslední 3 měsíce;
  • Pracovní smlouva;

Příjemci důchodu nebo rodičovského příspěvku:

  • Důchodový výměr Maximálně 12 měsíců nebo doklad o přiznání rodičovského příspěvku;
  • Bankovní výpisy pro potvrzení příjmu důchodu/příspěvku za poslední 3 měsíce;

Samostatně výdělečně činní žadatelé:

  • Kopie posledního daňového přiznání;
  • Bankovní výpis zobrazující příjmy z podnikání;

3) Ostatní

Jakékoli další dokumenty, které dokládají příjem žadatele nebo domácnosti žadatele.

Jakmile jsou tyto dokumenty připraveny, můžete odhadnout vhodnou splátku pomocí online kalkulačky Express Cash, než přistoupíte k čerpání půjčky. Tímto způsobem budete znát svůj plán splácení a podle toho s ním zacházet.

O službě Express Cash

Služba Express Cash, provozovaná společností EC Financial Services, a.s., je určena pro lidi, kteří mají minimální šanci získat půjčku od různých bank. Tento systém nabízí půjčky ve výši od 5 000 do 70 000 Kč s možností splácení do 14, 17 nebo 20 měsíců. Možnost provádět platby v hotovosti přímo zástupci společnosti zpřístupňuje tuto službu i těm, kteří nemají bankovní účet.

Cílí na zaměstnance, podnikatele, důchodce, ale i matky na mateřské dovolené. Ačkoli vyžaduje prokázání příjmu, nevyžaduje účel, pro který je půjčka přijímána, což umožňuje dlužníkům velkou flexibilitu. Snadnost, s jakou lze žádost podat – online nebo po telefonu – spolu s přímou výplatou v hotovosti, je o to lákavější pro ty, kteří hledají rychlé a nekomplikované východisko.

Přesto je třeba vzít v úvahu vysokou RPSN, protože člověk nakonec zaplatí alespoň dvojnásobek částky půjčky. Není to zrovna nejlevnější alternativa pro lidi, kteří mají k dispozici bankovní půjčky; Express Cash funguje dobře, když potřebujete malé půjčky s nízkými měsíčními splátkami, které jsou rozloženy do dlouhého časového období. Pochází od uznávané firmy a stává se zajištěnou a klientsky orientovanou půjčkou pro lidi, kteří hledají rychlou finanční úlevu.